Master Licensee opportunity for Finland is available!

MBE Special Move

Lähetä raskaita ja hankalia tavaroita helposti ovelta ovelle

Valitse toinen sijainti

MBE Special Move – ovatko tavarasi raskaita tai kookkaita? Se ei haittaa!

Autoja, skoottereita, sohvia, nojatuoleja ja kaikenlaisia huonekaluja. Raskaita paketteja ja lavoja. Koko kotisi irtaimisto. MBE Special Move astuu peliin, kun tavalliset kuljetuspalvelut eivät enää riitä.

Palvelun avulla voit lähettää minkä tahansa tavaran mihin tahansa Suomessa tai ulkomailla – sen koosta tai painosta riippumatta. Lähetys voi kulkea meri-, maa- tai ilmateitse, mikä vain parhaiten sopii budjettiisi ja aikatauluihisi.

Kuljetusauto noutaa tavarasi.

Tällaisia tavaroita ei yleensä viedä paikalliseen MBE-keskukseen, vaan sen sijaan voit tilata kuljetusauton noutamaan tavarat oveltasi. Valitse vain määränpää, ja tavarasi lähtevät matkaan.

Älä murehdi tavaroiden painosta tai koosta.

Tämä palvelu on suunniteltu varta vasten hankalille, raskaille tai kookkaille kuormille. Käytännössä lähetettävillä tavaroilla voi olla painoa lähes rajattomasti.

Harkitse MBE SafeValue -turvaa.

Ota lähetyksellesi vakuutus, joka kattaa sekä tavaroiden arvon että rahtikulut. MBE:n SafeValue -vakuutus onkin luotu juuri ajoneuvojen, kalliiden huonekalujen ja kotisi irtaimiston suojaksi.

Maailmanlaajuisen verkostomme ansiosta saat lähetyksellesi parhaat hinnat.

MBE:n maailmanlaajuinen kumppaniverkosto takaa sen, että lähetykseesi voidaan käyttää useita kuljetusliikkeitä ja kuljetustapoja. Mitä budjettisi tai aikataulusi sitten ikinä vaatiikaan, lähetyksesi saadaan kyllä perille.

Syitä valita meidät

homeIconMapMarker-100x100
OLEMME PAIKALLISIA

Kuulit oikein: olemme paikallisessa omistuksessa ja toimimme lähelläsi, eli saat nopeaa palvelua.

homeIconLightning-100x100
OLEMME SALAMANNOPEITA

Omien tulostimiemme ja kuriiriemme ansioista voimme hoitaa työsi nopeasti.

homeIconShield-100x100
TAATTUA LAATUA

Maineemme on meille kaikki kaikessa, ja olemme ylpeitä työmme jäljestä. Kaikille keskuksistamme lähteville paketeille tehdään tiukat laatutarkastukset.

homeIconBadge-100x100
KOKEMUSTA RIITTÄÄ

MBE on ollut olemassa jo 1980-luvulta lähtien. Voit luottaa tunnettuun kansainväliseen brändiimme.

Laadi lähetyssuunnitelma raskaalle kuljetuksellesi vaikka heti. Voimme jutella joko netissä tai puhelimitse. Tai sitten voit vain kävellä lähimpään MBE-keskukseesi.

Looking for a specific MBE product or service?