Master Licensee opportunity for Finland is available!

Hyödyt yritysasiakkaille

Nopean toimituspalvelumme ansiosta, työt eivät seiso kauaa tulostinmusteen puuttumisen vuoksi. Vuosisopimus toimituksille takaa parhaimman mahdollisimman hinnan sekä jatkuvan saatavuuden tarvitsemillesi musteille. Joustavan laskutuksen ansiosta, voit jakaa tulostuskustannukset kuukausitasolle tai kvartaalitasolle.

Säästä ympäristöä

Toimitukset jopa 2 tunnissa

Tekninen tuki ja asiakaspalvelu

2 vuoden takuu

Muste- ja laserkasetit

Mail Boxes Etc. keskuksista löydät laajan valikoiman muste- ja laserkasetteja, niin alkuperäisiä kuin MBE:n omistaman MBE Print tuotemerkin vastaavia tuotteita. MBE:n muste- ja laserkasetit soveltuvat kaikille tulostinmalleille. Löydät valikoimistamme merkit kuten Hp, Lexmark, Brother, Canon, Epson, Samsung, Xerox etc.

MBE Print mustekasettien hyödyt:
  • Säästä tulostuskustannuksissa
  • Toimitukset jopa 2 tunnissa pääkaupunkiseudulle
  • Asiantunteva asiakaspalvelu
  • 2 vuoden takuu

Kierrätämme vanhat kasettisi

Tiesitkö, että kaikki käytetyt muste- ja laserkasetit ovat ongelmajätettä ja näin ollen niiden roskiin heittämistä tulee välttää. MBE Print toimituspalveluun sisältyy vanhojen muste- ja laserkasettien kierrätys tai voit jättää vanhat kasetit myymälämme uutta hakiessasi.

Tulostinhuolto

Ovatko tulostimesi suuttimet tukkeutuneet, eivätkö värit tulostu oikein, onko kasettien resetointien kanssa ongelmia? Varaosaton huoltomme huoltaa laitteesi kuntoon veloituksetta ostaessasi toimintakuntoon saatuun tulostimeen huollon jälkeen täyden setin musteita.

Monipuolinen valikoima toimistotarvikkeita

Löydät MBE keskuksesta kattavan valikoiman perustarvikkeita toimistoon kuten kynät, kansiot, muistilaput, teipit ja paljon muuta. Mitä ikinä tarvitsetkaan tehdäksesi toimistotyöskentelystäsi helppoa ja joustavaa, saat sen MBE:ltä.

Ota yhteyttä