Master Licensee opportunity for Finland is available!

Yrityskuva Suomessa

MBE – tuotekuvan suunnittelu ja konsultointi

Valitse toinen sijainti

Määrittele yrityskuvasi uudelleen ammattimaisesti.

Parhaat tuotemerkit eivät alkaneet valmiina. Tarkenna yrityskuvaasi Suomessa ja ympäri maailmaa MBE:n erikoispalvelulla.

Uusi yritys. Vakiintunut yritys. Missä vaiheessa sitten oletkin, paikallisen MBE-keskuksen brändikonsulteilla on kokemusta juuri sinun yrityksesi kaltaisista yrityksistä. Saat helposti neuvoja ja ohjeita, joita tarvitset logon ja brändäyksen graafiseen suunnitteluun.

Ja sitten voit luoda kaikki fyysiset materiaalit ja niiden digitaaliset versiot, joita tarvitset yrityksesi toimintaan.

Kaikki yrityksesi osa-alueet samassa brändissä.

Yhtenäisyys, se on se yksi asia, joka kaikilla huippumerkillä on yhteistä: niiden brändi on sama, mistä ikinä se löytyykään. Emmekä tarkoita vain maantiedettä, vaan myös logoasi, paperitavaraasi ja markkinointimateriaaliasi. MBE auttaa sinua kokoamaan yrityskuvasi yhdeksi tehokkaaksi kokonaisuudeksi.

Tarkenna tuotemerkkiäsi. Tyylillä.

Riippumatta siitä, missä vaiheessa brändäysprojektisi on, saat meiltä aina tarvittavan asiantuntemuksen. MBE:llä on kokemusta sekä pitkäikäisten yritysten tuotemerkeistä että uusista aloittelijoista, jotka eivät ole vielä viimeistelleet yrityskuvaansa.

Kehitä taitojasi MBE:n avulla.

Kirjelomakkeet ja kirjekuoret. Lehtisiä, luetteloita ja esitteitä. Kansioita. Aikakauslehtiä. Tuo logosi ja uusi merkkituotteesi näkyväksi kaikkialla, missä sen tarvitseekin näkyä. Paikallisen MBE-keskuksesi asiantuntijat osaavat luoda laadukkaita yrityskohtaisia markkinointimateriaaleja, pakkauksia ja paljon muuta. Lyhyesti sanottuna saat meiltä kaiken, mitä uusi tuotemerkkisi tai uudelleenbrändäyksesi tarvitseekin.

Syitä valita meidät

homeIconMapMarker-100x100
OLEMME PAIKALLISIA

Kuulit oikein: olemme paikallisessa omistuksessa ja toimimme lähelläsi, eli saat nopeaa palvelua.

homeIconLightning-100x100
OLEMME SALAMANNOPEITA

Omien tulostimiemme ja kuriiriemme ansioista voimme hoitaa työsi nopeasti.

homeIconShield-100x100
TAATTUA LAATUA

Maineemme on meille kaikki kaikessa, ja olemme ylpeitä työmme jäljestä. Kaikille keskuksistamme lähteville paketeille tehdään tiukat laatutarkastukset.

homeIconBadge-100x100
KOKEMUSTA RIITTÄÄ

MBE on ollut olemassa jo 1980-luvulta lähtien. Voit luottaa tunnettuun kansainväliseen brändiimme.

tai

Ota yhteyttä jo tänään ja tule keskustelemaan logostasi ja yrityksesi kuvasta. Löydät jonkun, joka auttaa sinua kaikin puolin. Voit myös käydä lähimmässä MBE-keskuksessa ja jutella asiantuntijan kanssa kasvotusten.

Tavalliset käyntikortit
  • Kiilto
  • Matta
  • Sametti
  • UV-yksityiskohta

10% discount

Etsitkö jotakin tiettyä MBE:n tuotetta tai palvelua?