MBE ja franchising

MBE franchising - tuki ja hyödyt

MBE ja sinä – franchising tuki ja hyödyt

Takaa yrityksellesi vahva aloitus ja luota ammattilaisten tukeen vielä liiketoiminnan kasvun aikana. MBE franchisingin tärkeimmät hyödyt tulevat kokemuksesta, vahvasta brändistä, vakiintuneista käytännöistä sekä välittömästä pääsystä mihin tahansa tarvitsemaasi koulutukseen, opastukseen ja neuvontaan, milloin vain sitä tarvitset.

MBE ja franchising

MBE:n franchising-konsepti on osoittanut toimivuutensa yli 40 maassa ympäri maailman, jo yli 30 vuoden ajan. Konsepti on aina ajankohtainen eikä se poistu muodista, ole kausittainen tai tue lyhytaikaisuutta.

Sen sijaan yritystoiminta perustuu korkealaatuisten palveluiden tuottamiseen. Kaikenkokoisille, pienille ja keskisuurille, yrityksille. Yrityksille, jotka hyötyvät  tehokkuuden lisäyksestä sellaisissa prosesseissa, joihin he eivät itse omassa liiketoiminnassaan erikoistu.

MBE:n palveluvalikoima tarjoaa jokaiselle verkostomme yrittäjälle vaihtelevan ja haastavan työympäristön. Päivittäiset tehtävät ongelmanratkaisun parissa, tekevät jokaisesta työpäivästä uuden ja mielenkiintoisen.

Tarvitsemasi koulutus ja verkoston kokemus

Voit luottaa monipuoliseen kokemukseen ja osaamiseen perustaessasi omaa MBE keskusta ja sen päivittäisen liiketoiminnan pyörittämisessä. MBE tukee jopa yli 2500 yksityisyrittäjää ympäri maailman MBE keskuksen perutamisessa ja johtamisessa.

Kansalliset mainoskampanjat

MBE-brändi tunnetaan ympäri maailman. Sinusta tulee hetkessä osa brändiä, jota tuetaan kansallisen tason markkinointitoiminnalla. Täydellinen tapa saada hyvä aloitus yrityksellesi sekä jatkuvaa mainosta liiketoiminnallesi myös tulevaisuudessa.

Verkoston ostovoima tuo säästöjä

MBE:n yli 2500 keskuksen verkosto antaa valtavan neuvotteluvoiman. MBE on luonut ja luo edelleen kehyssopimuksia kaikkien yrittäjiemme puolesta. Sopimuksen mahdollistavat kilpailukykyiset hinnat välttämättömistä tarvikkeista ja palveluista. Näin sinustakin voi tulla kilpailukykyinen palveluntarjoaja omille asiakkaillesi, niin pienille kuin suurille yrityksille, jotka tarvitsevat tehokkaamman kilpailukyvyn mahdollistavaa joustavaa palvelua.

Työkalut yritystoiminnan kehittämiseen

Saat tukea liiketoiminnan käynnistämisessä, mutta saat myös kaiken mahdollisen tarvitsemasi avun yrityksesi liikevaihdon pitkäjänteiseen kasvattamiseen. Tämä pitää sisällään erilaisia työkaluja, taktiikoita, strategioita ja tekniikoita, joiden avulla muut MBE yrittäjät ovat onnistuneesti kasvattaneet liiketoimintaansa.

Taloudellista tukea ja neuvoa

Suunnittele liiketoimintasi taloudellinen rakenne yhdessä MBE:n kanssa ja hanki tarvitsemasi rahoitus yksinkertaisesti.

Autamme sijainnin valinnassa

MBE auttaa sinua löytämään ja valitsemaan liiketoiminnallesi ihanteellisen sijainnin. Hyödynnämme paikallistietämystäsi ja toimimme yhdessä varmistaaksemme täydellisen sijainnin löytymisen.

Viimeistele rakennus- ja sisustussuunnitelmasi

Tuhansien toimipaikkojen kokemuksella, tiedämme mikä toimii parhaiten MBE-keskuksen sisustuksessa. Kokeneet ammattilaiset huolehtivat myymälänsuunnittelun puolestasi yksi huoli vähemmän yrityksen perustamisessa.

Kehity käyttäen älykästä yritysanalytiikkaa

Kokeneena yrityksen omistajana tiedät, että kaikkien toimintasi osien mittaaminen on elintärkeää, jotta tietäisit miten ja minne keskittää ponnistuksesi yrityksen kasvaessa. MBE hoitaa tämän puolestasi – keräämällä, analysoimalla ja jakamalla dataa kautta koko MBE-verkoston. Näin sinä tiedät, mikä toimii ja kuinka saada paras tulos sijoittamastasi työstä.