Master Licensee opportunity for Finland is available!

Suomen luotettavin kuriiri- ja pakkauspalvelu

MBE - Pakkaa ja Laheta

Valitse toinen sijainti

Kotimaan lähetykset

Kotimaan lähetykset

Lähetä mitä tahansa mihin tahansa haluat. MBE:n kotimaan kuriiripalvelut kattavat kaikki Suomen 19 maakuntaa. Meillä on yhteistyösopimus kaikkien johtavien kotimaisten kuriirien kanssa. Oli lähetyksesi sitten yksittäinen kirje tai sarja lähetyksiä, saat kanssamme aina parhaimman diilin. Aina ajallaan ja budjetin rajoissa.

Lähetykset Eurooppaan

Lähetykset Eurooppaan

Räätälöi sinulle soveltuvat lähettipalvelut Suomesta mihin tahansa Eurooppaan, myös EU:n ulkopuolelle. Hoida tullimenettelyt helposti. Me selvitämme ne puolestasi. Löydä aikatauluihisi ja budjetillesi sopivin kuriiri. Varmista, että toimituksesi on ajoissa perillä. Olipa kyseessä yksittäinen dokumentti tai yrityksesi koko logistinen ketju.

Kansainväliset lähetykset

Kansainväliset lähetykset

Parasta arvoa lähetyksillesi, mihin päin maailmaa tahansa ne ovatkaan menossa. Pysy budjetissa ja aikataulussa. Pidä huolta kansainvälisistä tullivaatimuksista niin tuonnin kuin vienninkin osalta ilman stressiä. MBE:n kansainväliset lähetykset ja kansainväliset kuriirit vievät lähetyksesi perille Suomesta aina maailman ympäri.

MBE Import - Tuonti

MBE Import - Tuonti

Sano hyvästit ongelmille tullien kanssa. MBE tuo tavarasi Suomeen yksinkertaisesti, oli kyse sitten kaupallisissa tarkoituksissa lähetetyistä tuotannon raaka-aineista ja keskeneräisistä tuotteista tai verkkokauppahankinnoista. Hoidamme kaikki tullimuodollisuudet. Pystyt myös hallinnoimaan ja seuraamaan lähetyksiä helposti.

Lavalähetykset

Lavalähetykset

Lähetä tuotteesi lavoina ympäri Suomen, Euroopan tai koko maailman. MBE:n lavalähetys on ideaali ratkaisu kaikenlaisille suomalaisille yrityksille. Lähetätkö yksittäisen lavan? Vai haetko pitkäkestoista logistista kumppania? Liity satojen maailmanlaajuisten yritysten joukkoon, jotka hyödyntävät MBE:n lavalähetyksiä.

Pakkauspalvelut

Pakkauspalvelut

Pidä lähettämäsi tavarat ja tuotteet turvassa kuljetuksen aikana. Koulutettu henkilöstö käyttää erikoispakkausmateriaaleja ja valmistelee lähetyksesi matkalle Suomeen tai mihin tahansa maailmalle. Säästä aikaa ja rahaa. Suojaa myös helposti särkyvät lähetykset huolellisesti.

Lähetyshintojen tarkistukset 2018

Lähetyshintojen tarkistukset 2018

MBE suorittaa joka vuosi laajan katsauksen kotimaisiin ja kansainvälisiin lähetyshintoihin. Tämän avulla varmistamme, että saat parasta mahdollista arvoa kaikista palveluistamme. Varmistamme myös, että verkostomme itsenäisillä yrittäjillä on viimeisin tieto oikean hinnan asettamisesta. Lue lisää.

MBE Special Move -muuttopalvelu

MBE Special Move -muuttopalvelu

MBE Special Move tekee raskaiden tai hankalien tavaroiden lähettämisestä helppoa. Täydellinen ratkaisu autoille, moottoripyörille, kookkaille huonekaluille tai vaikka koko kotisi irtaimistolle. Erikoiskuljetusauto voi hakea tavarat oveltasi. Saat rahallesi parasta mahdollista vastinetta, lähetit tavarat sitten meri-, maa- tai ilmateitse. Mitä ikinä tarvitsetkaan!

F.A.Q. Lähetykset ja pakkaus

F.A.Q. Lähetykset ja pakkaus

Onko sinulla kysyttävää lähetyksistä? Ole yhteydessä logistiikan ammattilaisiin lähimmässä MBE- keskuksessa, milloin tahansa. Tai lue usein kysytyt kysymykset saadaksesi lisätietoa. Lähetyksien UKK sisältää vastauksia kysymyksiin koskien niin kiellettyjä tuotteita, rajoitettuja tuotteita, määränpäitä, kauko- ja polttoainelisämaksuja ja montaa muutakin asiaa.

Viinilähetykset

Viinilähetykset

Lähetä yksi tai useampi pullo viiniä, kuohuviiniä tai samppanjaa. Lähetä vaikka viiniarkku tai -tynnyri. Voit olla varma siitä, että ammattimainen pakkaus pitää särkyvän pakettisi visusti suojattuna. MBE:n viinien lähetyspalvelu voi hoitaa sekä kotimaan lähetykset että läpäistä kansainväliset tullit.

Kaikki pakkaus- ja lähettipalvelut kätevästi yhdestä paikasta Suomessa.

Poista kaikki turha säätö seuraavasta toimituksestasi; MBE:n kuriiri- ja pakkauspalveluiden ansiosta lähetät minkä tahansa esineen mihin tahansa, kotimaassa ja kansainvälisesti, ilman turhia epäselvyyksiä.

Aseta lähetyksellesi määränpää, määräaika ja budjetti. Me huolehdimme muusta.

Arvoa lähetyksellesi, joka kerta.

Yrittäessäsi selvittää parasta yhdistelmää kuriireille tai yksittäisille lähetyksille voit menettää paljon arvokasta työaikaa. MBE:n pitkäaikaiset suhteet kotimaisten ja kansainvälisten kuriiriyhtiöiden kanssa takaavat sinulle nopeat ratkaisut. Tarkoittaako tämä useita eri kuljetusmuotoja? Useita operaattoreita kustannusten säästämiseksi? Express-toimituksia tai yön yli toimituksia? Olemme tutkineet soveltuvimmat vaihtoehdot juuri sinulle.

Lähetä mitä tahansa turvallisesti.

Lähetyksesi pakkaavilla koulutetuilla ja kokeneilla ammattilaisilla on käytössään korkealaatuiset erikoispakkausmateriaalit. Halutko lähettää helposti särkyvää materiaalia? Taidetta? Myytäviä tuotteita? Tai syntymäpäivälahjan ystävälle? Mitä tahansa lähetyksesi sisältääkin, pakkaamme sen turvallisesti käyttämällä lähetyksellesi soveltuvia materiaaleja, jotta se saapuu ehjänä perille.

Voit luottaa lähetyksesi aktiiviseen seurantaan.

Tarkista lähetyksesi status koko sen matkan ajan. Myös tiimi logistiikan ammattilaisia seuraa sen matkaa aina lähtöpisteestä määränpäähän asti.

Suunnittele lähetyksesi asiakaspalvelijamme kanssa.

Mikään ei voita keskustelua todellisen henkilön kanssa.

Asioi lähimmässä MBE – keskuksessa saadaksesi tarvitsemasi tiedot eri lähetystavoista tai toteuttaaksesi lähetyksesi pakkauksen ja perille toimituksen.

Etsitkö jotakin tiettyä MBE:n tuotetta tai palvelua?