Suomen luotettavin kuriiri- ja pakkauspalvelu

MBE - Pack and Ship

Kotimaan lähetykset

Kotimaan lähetykset

Lähetä mitä tahansa mihin tahansa haluat. MBE:n kotimaan kuriiripalvelut kattavat kaikki Suomen 19 maakuntaa. Meillä on yhteistyösopimus kaikkien johtavien kotimaisten kuriirien kanssa. Oli lähetyksesi yksittäinen kirje tai sarja lähetyksiä, saat kanssamme aina parhaimman diilin. Aina ajallaan ja budjetissa.

Lähetykset Eurooppaan

Lähetykset Eurooppaan

Räätälöi sinulle soveltuvat lähettipalvelut Suomesta mihin tahansa Eurooppaan, myös EU:n ulkopuolelle. Hoidamme tullauksen puolestasi. Löydä aikatauluihisi ja budjetillesi sopivin kuriiri. Varmista, että toimituksesi on ajoissa perillä. Olipa kyseessä yksittäinen dokumentti tai yrityksesi koko logistinen ketju.

Kansainväliset lähetykset

Kansainväliset lähetykset

Parasta arvoa lähetyksillesi, mihin päin maailmaa tahansa ne ovatkaan menossa. Pysy budjetissa ja ajallaan. Täytä kansainvälisistä tullivaatimukset niin tuonnin kuin viennin osalta ilman stressiä. MBE:n kansainväliset lähetykset ja kansainväliset kuriirit vievät lähetyksesi perille Suomesta aina maailman ympäri.

MBE SafeValue

MBE SafeValue

Suojaa kaikki lähetyksesi sen kokonaisarvolla sekä käytetyn lähettiyhtiön kuluilla. MBE SafeValue vakuutus takaa, että lähetyksesi on turvattu sen koko arvolla. Soveltuu erinomaisesti niin yksityisiin kuin kaupallisiin toimituksiin. Eriomainen taiteelle, särkyvälle tavaralle, teknologialle ja monelle muulle. Lähetyksen vakuuttaminen on helppoa.

MBE Import - Tuonti

MBE Import - Tuonti

Sano hyvästit ongelmille tullien kanssa. Kaikista tuotannon raaka-aineista ja osa-valmiista tuotteista, joita lähetät kaupallisissa tarkoituksissa aina verkkokauppanhankintoihin asti MBE huolehtii tavaroidesi tuonnista Suomeen, yksinkertaisesti. Hoidamme kaikki tullimuodollisuudet. Hoidamme sekä seuraamme kaikkia lähetyksiäsi ajankohtaisesti.

Lavalähetykset

Lavalähetykset

Lähetä tuotteesi lavoina ympäri Suomen, Euroopan tai koko maailman. MBE:n lavalähetys on ideaali ratkaisu kaikenlaisille yrityksille Suomessa. Lähetätkö yksittäisen lavan? Vai haetko pitkäkestoista logistista kumppania? Liity satojen maailmanlaajuisten yritysten joukkoon, jotka hyödyntävät MBE:n lavalähetyksiä.

Pakkauspalvelut

Pakkauspalvelut

Pidä lähettämäsi tavarat ja tuotteet turvassa kuljetuksen aikana. Erikoispakkausmateriaalit ja koulutettu henkilöstö valmistelee lähetyksesi matkalle Suomeen tai mihin tahansa maailmalle. Säästä aikaa ja rahaa. Suojaa myös helposti särkyvät lähetykset huolellisesti.

Lähetyshintojen tarkistukset 2018

Lähetyshintojen tarkistukset 2018

Joka vuosi MBE suorittaa laajan katsauksen kotimaisiin ja kansainvälisiin lähetyshintoihin. Tämän avulla varmistamme, että saat parasta arvoa kaikista palveluistamme. Vamistamme myös, että verkostomme itsenäisillä yrittäjillä on viimeisin tieto oikean hinnan asettamisesta. Lue lisää.

Translocate (MBE Erikoismuutot)

Translocate (MBE Erikoismuutot)

Raskaiden tai hankalien esineiden muuttoon helppoa, kun valitset avuksi MBE Erikoismuuttopalvelun. Ihanteellinen autojen ja moottoripyörien muuttoon. Suurikokoiset kalusteet. Tai kodin koko irtaimisto. Voit järjestää noudon oveltasi. Saat parhaan vastineen tavaroiden toimittamisesta maa-, meri-, tai ilmateitse – mitä tarvitset.

F.A.Q. Lähetykset ja pakkaus

F.A.Q. Lähetykset ja pakkaus

Haluatko lisätietoa lähetyksistä ja lähetystavoista? Ole yhteydessä logistiikan ammattilaisiin lähimmässä MBE keskuksessa, milloin tahansa. Voit myös lukea usein kysytyt kysymykset saadaksesi lisätietoa. Lähetyksien UKK:t sisältävät vastaukset niin kiellettyihin ja rajoitettuihin tuotteisiin kuin määränpäistä.

Kaikki pakkaus- ja lähettipalvelut yhdestä paikasta Suomesta

Poista kaikki turha säätö seuraavasta toimituksestasi, MBE:n kuriiri- ja pakkauspalveluiden ansiosta lähetät minkä tahansa esineen – mihin tahansa. Kotimaassa ja kansainvälisesti. Ilman turhia epäselvyyksiä.

Aseta lähetyksellesi määränpää, määräaika ja budjetti. Me huolehdimme muusta.

Arvoa lähetyksellesi, jokaisella kerralla.

Yrittäessäsi selvittää parasta yhdistelmää kuriirille ja lähetyksellesi, voit menettää paljon arvokasta työaikaa. MBE:n pitkäaikaiset suhteet kotimaisten ja kansainvälisten kuriiriyhtiöiden kanssa takaavat sinulle nopeat ratkaisut. Tarvitsetko useita eri kuljetusmuotoja? Useita operaattoreita kustannusten säästämiseksi? Express tai yön yli toimituksia? Tutkimme soveltuvimmat vaihtoehdot juuri sinulle.

Lähetä mitä tahansa turvallisesti.

Lähetyksesi pakkaavilla MBE ammattilaisilla on käytössään korkealaatuiset pakkausmateriaalit tavallisiin ja erikoispakkauksiin. Halutko lähettää helposti särkyvää materiaalia? Taidetta? Myytäviä tuotteita? Tai syntymäpäivälahjan ystävälle? Mitä tahansa lähetyksesi sisältää, pakkaamme sen turvallisesti käyttämällä lähetyksellesi soveltuvia materiaaleja.

Seuraamme lähetystäsi aktiivisesti.

Seuraamme lähetyksesi statusta koko sen matkan ajan. Tiimi logistiikan ammattilaisia seuraa lähetyksen matkaa aina lähtöpisteestä sen määränpäähän asti.

Suunnittele lähetyksesi asiakaspalvelijamme kanssa.

Mikään ei voita keskustelua todellisen henkilön kanssa.

Asioi lähimmässä MBE keskuksessa saadaksesi tarvitsemasi tiedot lähetystavoista tai tilataksesi toimituksen pakkauksen ja lähetyksen.

Etsitkö tiettyä MBE tuotetta tai palvelua?