Master Licensee opportunity for Finland is available!

Postituspalvelut Suomessa

Suoramainonta, kirjatut kirjeet ja postilaatikon vuokraus

Valitse toinen sijainti

Luo täydellinen postilaitos Suomessa

Lähetä kaikki viimeisimmän suoramainoskampanjasi tiedot. Lähetä vaikka yksi ainoa kirjattu kirje. Luo virtuaalinen katuosoite, joka lisää yrityksesi arvostusta. Minkä tahansa postituspalvelun tarvitsetkin Suomessa, MBE mahdollistaa sen.

Säästät aikaa, kun asiantuntija huolehtii asiasta riippumatta työn laajuudesta. Ja mikä parasta, pääset joka kerta asioimaan todellisen henkilön kanssa. Silloin tiedät aina, että asiat hoituvat juuri niin kuin haluatkin niiden hoituvan.

Postin kotipaikka – postilaatikon vuokraus ja paljon muuta.

Vastaanota paketit ja tärkeät asiakirjat miltä tahansa kuriirilta. Hanki todellinen katuosoite kaupungin sydämestä. MBE-osoite varmistaa, että paikan päällä on aina joku, joka allekirjoittaa paketit. Voit olla varma, että lähetyksesi ovat turvassa ja voit järjestää helposti esimerkiksi tavaroiden vastaanottamisen ja postin edelleenlähetyksen. Ihanteellinen ratkaisu sekä kotona toimiville yrityksille että kiireisille ammattilaisille.

Suoramainonta.

Hallitse koko suoramainoskampanjaasi ilman ajan tai resurssien tuhlaamista. Enemmän kuin yksinkertainen postipalvelu. Voit jopa saada koko kampanjan, mukaan lukien graafisen suunnittelun, materiaalien tulostamisen, osoitteiden ja kuorien laittamisen, alusta loppuun toteutettuna. Lisäksi tarjoamme kustannustehokkaan lähetyksen kaikkiin postituslistasi osoitteisiin. Tai vain tuon viimeisimmän. Kaikki riippuu siitä, mitä tarvitset.

Kirjatut kirjeet.

Valitse aikataulu. Seuraa toimitusta. Vastaanota ilmoitus saapumisesta. MBE:n yhteistyökumppanit yhdessä kaikkien suomalaisten ja maailmanlaajuisten lentoliikenteen harjoittajien kanssa takaavat, että saat aina parhaan tarjouksen kirjatuista postituspalvelusta.

Koputa oman paikallisen MBE-keskuksesi oveen tai ota yhteyttä verkossa tai puhelimitse. Löydät aina asiantuntijan, joka on valmis auttamaan sinua tekemään mahdottomasta mahdollisia.

MBE Osoite – Postisi yhteen osoitteeseen

MBE osoite – Postisi yhteen osoitteeseen

Vastaanota kaikki pakettisi allekirjoitettuna. Huolehdi siitä että joku aina vastaanottaa postisi. Saat ilmoituksen postin saapumisesta joko puhelimitse tai sähköpostitse. Määritä postisi edelleenlähetys, jotta sinun ei tarvitse itse kerätä ja hakea sitä. Mitä tahansa palvelua tarvitsetkin postisi hallintaan, MBE Osoitteella se hoituu. Palvelu tekee postin vastaanottamisesta ja käsittelystä helppoa.

Kirjattu kirje

Kirjattu kirje

Lähetä kaikenlaisia arvokkaita tai herkästi särkyviä tavaroita, mihin ikinä niiden tarvitseekaan mennä. Lähetä kirjattu kirje joko kotimaan sisällä tai kansainvälisesti. Ja saat ilmoituksen, kun paketti saapuu perille. MBE:n yhteistyökumppanit yhdessä kaikkien paikallisten ja globaalien välittäjien kanssa takaavat aina parhaan tarjouksen riippumatta aikataulusta.

Suorapostitus

Suorapostitus

Flyerit ja lehtiset. Postikortit. Esitteet. Kortit. Katalogit. Saa kaiken mainontasi osoitetiedoilla varustettuihin kirjekuoriin, jonka jälkeen ne voidaan lähettää postituslistallesi. Suunnittele ja viimeistele mainoksesi yhdessä graafisen suunnittelijamme kanssa. Tulosta mainosmateriaali. Suorapostitukset Suomessa eivät ole koskaan olleet yhtä helppoja.

Pakkausmateriaalit

Pakkausmateriaalit

Haluatko hoitaa itse lähetyksesi pakkauksen Suomessa? Osta pakkausmateriaalit suoraan MBE:ltä. Meiltä saat kaiken kokoiset kovat ja tukevat pahvilaatikot, sekä erikoispakkaukset särkyville esineille, kuten viinipulloille ja taideteoksille. Meillä on valtava valikoima pakkaustarvikkeita, kuten kuplamuovia, teippiä ja paljon muuta. Saat kaiken tarvitsemasi, jotta voit turvallisesti saattaa minkä tahansa esineen matkaan.

Etsitkö jotakin tiettyä MBE:n tuotetta tai palvelua?