Postituspalvelut Suomessa

Postita pakettisi helposti Suomessa

Helpot postituspalvelut Suomessa

Lähetä kaikki suoramainoskampanjasi. Lähetä yksi ainoa kirjattu kirje. Luo virtuaalinen katuosoite, joka parantaa yrityksesi arvostusta. Mitä tahansa postituspalvelua tarvitset Suomessa, MBE mahdollistaa sen.

Säästät aikaa, kun asiantuntija huolehtii postituksesta riippumatta sen koosta. Ja mikä parasta, voit keskustella todellisen henkilön kanssa joka kerta. Joten tiedät, että asiat hoituvat juuri niin kuin haluat niiden hoituvan.

Postisi oma osoite – postilaatikon vuokraus ja paljon muuta.

Vastaanota paketit ja tärkeät asiakirjat kaikilta kuriireilta. Hanki todellinen katuosoite kaupungin sydämestä. MBE-osoite varmistaa, että paikan päällä on aina joku, joka allekirjoittaa paketit. Voit olla varma, että lähetyksesi ovat turvassa ja voit järjestää helposti esimerkiksi tavaroiden vastaanottamisen ja postin edelleenlähetyksen. Ihanteellinen ratkaisu sekä kotona toimiville yrityksille, että kiireisille ammattilaisille.

Suoramainonta.

Hallitse suoramainoskampanjaasi ilman ajan tai resurssien tuhlaamista. Enemmän kuin yksinkertainen postipalvelu. Voit jopa saada koko kampanjan, mukaan lukien graafisen suunnittelun, materiaalien tulostamisen, osoitteiden ja kuorien laittamisen, alusta loppuun toteutettuna. Sekä lopullisen, kustannustehokkaan lähetyksen kaikkiin osoitteisiisi. Tai vain jälkimmäinen. Riippuen siitä mitä tarvitset.

Kirjatut kirjeet. Valitse aikataulu.

Seuraa toimitusta. Vastaanota ilmoitus saapumisesta. MBE :n yhteistyökumppanit kaikkien suomalaisten ja maailmanlaajuisten kuriiriliikkeiden kanssa takaa, että saat aina parhaan tarjouksen postituspalvelusta.

Koputa oman paikallisen MBE-keskukseen oveen tai ota yhteyttä verkossa tai puhelimitse. Löydät aina asiantuntijan, joka on valmis auttamaan sinua tekemään mahdottomasta, mahdollisia.

MBE osoite – Postisi yhteen osoitteeseen

MBE osoite – Postisi yhteen osoitteeseen

vastaanota kaikki pakettisi allekirjoitettuna. Pidä huoli, että joku aina vastaanottaa postisi. Saa ilmoitus puhelimitse tai sähköpostitse postin saapumisesta. Määritä postisi edelleenlähetys, jotta sinun ei tarvitse itse kerätä ja hakea sitä. Mitä tahansa palvelua tarvitset postisi hallintaan, MBE Osoitteella saat sen. Postin vastaanotto ja käsittely on helppoa.

Kirjattu kirje

Kirjattu kirje

Lähetä kaikenlaisia arvokkaita tai herkästi särkyviä tavaroita. Mihin ikinä niiden tarvitsee mennä. Lähetä kirjattu kirje Suomessa. Kotimaassa tai kansainvälisesti. Ja saat ilmoituksen, kun paketti saapuu. MBE: n yhteistyökumppanit kaikkien paikallisten ja globaalien välittäjien kanssa takaavat aina parhaan tarjouksen riippumatta aikataulusta.

Suorapostitus

Suorapostitus

Flyerit ja lehtiset. Postikortit. Esitteet. Kortit. Katalogit. Saa kaikkia mainontasi kirjekuoriin ja osoitteelliseksi. Lähetä postituslistallesi. Suunnittele ja viimeistele mainoksesi yhdessä graafisen suunnittelijamme kanssa. Tulosta mainosmateriaali. Suorapostitukset Suomessa eivät ole koskaan olleet yhtä helppoja.

Pakkausmateriaalit

Pakkausmateriaalit

Haluatko hoitaa itse lähetyksen pakkauksen Suomessa? Osta pakkausmateriaalit suoraan MBE: ltä. Kaiken kokoiset kovat ja tukevat pahvilaatikot. Erikoispakkaukset esineille kuten viinipulloille ja taideteoksille. Valtava valikoima pakkaustarvikkeita, kuten kuplamuovia, teippiä ja paljon muuta. Saat kaiken tarvitsemasi, jotta voit turvallisesti lähettää minkä tahansa esineen.

Etsitkö tiettyä MBE tuotetta tai palvelua?