Vähittäiskaupan logistiikkaa Suomessa

MBE – teollisuuden liikennepalvelut

Maailmanlaajuista logistiikkaosaamista myös Suomessa

MBE:n logistisia palveluita käyttävät yritykset ympäri Suomen ja maailman.  Työskentelet sitten jälleenmyynnissä, tuotannossa tai missä tahansa siltä väliltä, kun sinun tarvitsee lähettää tuotteita – voit tehdä sen helposti MBE:n kanssa.

Säästä kollegoidesi aikaa, varastotiloja sekä resursseja. MBE tekee kaupallisen logistiikan helpoksi.

Hallitse jokainen logistiikan osa-alue.

Ylitämme odotukset suoraviivaisella toimituksella, voit hallita jokaista operatiivista yksityiskohtaa. Käsittelemme ja hallitsemme jopa kaikki varastomateriaalisi ennen toimituksien lähettämistä.

Tulosta kaikki lähetykseen ja tullaukseen tarvittavat asiakirjat.

Kaikki vientiin tai tuontiin liittyvät ongelmat hoidat helposti MBE Importin avulla. Saat kaikki kuljetukseen tarvitsemasi asiakirjat tulostettuina ja valmiiksi kiinnitettynä ennen lähetystä.

Lisää pakkausmateriaalit.

Varmista, että tavarasi saapuvat perille turvallisesti. Huolellisesti pakattuna. Paikallisessa MBE keskuksessa sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta, joka on tottunut lähettämään erilaisia tuotteita, puolivalmisteita, komponentteja ja materiaaleja eri määränpäihin niin Suomessa kuin ympäri maailman.

Keskustele logistiikan asiantuntijoidemme kanssa. Voit soittaa sinulle sopivaan aikaan tai tulla tapamaan meitä lähimpään MBE keskukseen.

Etsitkö tiettyä MBE tuotetta tai palvelua?