Master Licensee opportunity for Finland is available!

Vähittäiskaupan logistiikkaa Suomessa

MBE – koko teollisuudenalan kuljetuspalvelut

Valitse toinen sijainti

Valitse sama logistiikkaosaaminen, jota muutkin yritykset käyttävät niin Suomessa kuin maailmallakin.

Yritykset maailmanlaajuisesti ja ympäri Suomea käyttävät MBE:n palveluja kaikkiin logistiikkatarpeisiinsa. Olit sitten jälleenmyynnissä, tuotannossa tai missä vain siltä väliltä, kun sinun tarvitsee siirtää tuotteita – on olemassa tapa tehdä se helposti.

Säästä ryhmäsi aikaa, varastotilaa sekä resurssejasi. MBE tekee kaupallisen logistiikan helpoksi.

Saa jokainen logistinen osa-alue hallintaan.

Ylitämme odotukset suoraviivaisella toimituksella, ja voit hallita jokaista operatiivista yksityiskohtaa. Materiaalien käsittely ja hallinta suoraan varastosta ennen toimituksien lähettämistä.

Tulosta kaikki lähetykseen ja tullaukseen tarvittavat asiakirjat.

Kaikki vientiin tai tuontiin liittyvät ongelmat hoidat helposti MBE Importin avulla. Lisäksi saat kaikki kuljetukseen liittyvät asiakirjat, jotka tavarasi tarvitsevat, tulostettuna ja kiinnitettynä ennen lähetystä.

Lisää ammattimainen pakkaus.

Varmista, että tavarasi saapuvat perille turvallisesti ja huolellisesti pakattuna. Paikallisessa MBE K-keskuksessa sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta, joka on tottunut lähettämään kaikenlaisia tuotteita, puolivalmisteita, komponentteja ja materiaaleja määränpäihin Suomessa ja maailmalla.

Puhu pien- ja suurkuljetusten erikoisasiantuntijan kanssa jo tänään. Voit soittaa sinulle sopivaan aikaan tai tulla tapamaan meitä lähimpään MBE- keskukseesi.

Etsitkö jotakin tiettyä MBE:n tuotetta tai palvelua?