Minä ja MBE yrittäjyys

MBE kokemus - millaista yrittäjänä on?

Minä ja MBE yrittäjyys

Päivittäiset työtehtävät. Asiakkaat. Omat henkilökohtaiset tavoitteesi ja mitä saat työstä irti. Millaista on pyörittää omaa MBE-keskusta?

Tästä löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin:

Mitä tulen tekemään?

Työsi tulee olemaan ongelmanratkaisua ja ratkaisujen löytämistä asiakkaidesi esittämiin haasteisiin. Tehtävänäsi on yhdistää palveluita oikealla tavalla yhteen asiakkaiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Yhdistele tehtäviä kuten lähetysten pakkaamista ja varastointia. Toimitusten ja tavaranoutojen järjestämistä. Graafista suunnittelua. Tulostamista ja valmistusta. Tuotteiden ja paperiviestinnän viimeistelyä, välittämistä ja varastointia. Mitä tahansa keskuksesi voi tehdä nopeammin, paremmin ja helpommin kuin asiakkaasi. Näin asiakkaasi ovat vapaita keskittymään omaan ydinosaamiseensa. Saatat milloin tahansa kohdata asiakkaan, jonka täytyy lähettää jokin erikoisosa toiselle puolelle maailmaa. Toisen, jonka täytyy suunnitella ja lähettää kokonainen esitekampanja. Kolmannelle sinun täytyy ehkä kehittää ratkaisu paikallisen yrityksen tuotteiden toimitus- ja logistiikkatarpeiden hallintaan.

Ketkä ovat asiakkaitani?

Useimmat asiakkaistasi ovat joko omistajia tai avaintoimijoita pienissä ja keskisuurissa yrityksissä, tai yksityishenkilöitä. Tarjoamasi palvelut soveltuvat ihanteellisesti kaikenlaisille yhtiöille. Palveluiden avulla omistajat pääsevät hyödyntämään valmiita prosesseja, esimerkiksi graafisessa suunnittelussa tai logistiikassa, ilman tarvetta kalliille oman talon tiimille. Näin se toimii: Mitä enemmän asiakkaidesi ongelmia ratkaiset, sitä vakiointuneempi osa sinusta tulee heidän tavassaan tehdä liiketoimintaa, sitä enemmän tuot heille arvoa ja sitä enemmän he jatkavat rutiininomaisesti puoleesi kääntymistä. Pitkälti kuten kaikki, mitä MBE tekee, tämä perustuu vahvaan suhteeseen sinun ja asiakkaidesi välillä: sen luotettavan, rehellisen ja omistautuneen tavan kautta, jolla autat heitä joka ikinen kerta.

Mitä minä siitä saan?

Oman yrityksen perustaminen saattaa olla unelmasi. Se on sitä monille yrittäjille, joista tulee osa MBE-verkostoa. Syy siihen, että he päättävät perustaa ja kehittää liiketoimintaansa kanssamme, on perustamiseen saatu jatkuva tuki. Samoin tuki kasvuun ja kehitykseen. Yksi vaikeimmista asioista, jonka kohtaat perustaessasi omaa yritystä, on turvaverkon puuttuminen. MBE tarjoaa sellaisen. Annamme yrittäjämotivaatiosi ja intohimosi kukoistaa, ja sinulla on silti samanaikaisesti tukena MBE-brändin ja -verkoston kokemus ja osaaminen – puhumattakaan kansallisen tason mainonnasta. Pyydä lisätietoja soittamalla tai lähettämällä sähköpostia jo tänään. Voit myös mennä paikalliseen MBE-keskukseen, jossa kuulet lisää MBE:ssä työskentelystä.