Master Licensee opportunity for Finland is available!

Minä ja MBE-yrittäjyys

MBE kokemus – millaista yrittäjänä on?

Minä ja MBE-yrittäjyys

Päivittäiset tehtävät. Asiakkaat. Omat henkilökohtaiset tavoitteesi ja mitä saat työstä irti. Millaista yrittäjälle on pyörittää omaa MBE-keskusta?

Tästä löydät vastauksia joihinkin useimmin kysyttyihin kysymyksiin:

Mitä tulen tekemään?

Työsi tulee olemaan ratkaisujen luomista haasteisiin, joita asiakkaasi sinulle esittävät. Onnistuaksesi joudut yhdistelemään tarjoamiasi palveluita oikealla tavalla heidän tavoitteidensa toteuttamiseksi. Työhön sisältyy myös suhteellisen suoraviivaisia tehtäviä kuten pakkaamista ja varastointia. Toimitusten ja tavaran noutojen järjestämistä. Graafista suunnittelua. Tulostamista ja valmistusta. Tuotteiden ja paperiviestinnän viimeistelyä, välittämistä ja varastointia. Työnkuvasi käsittää mitä tahansa, mitä sinä ja keskuksesi voitte tehdä nopeammin, paremmin ja helpommin kuin kyseinen asiakas ja heidän yrityksensä. Näin he ovat vapaita keskittymään siihen, mitä parhaiten osaavat. Minä päivänä tahansa saatat aamulla kohdata asiakkaan, jonka täytyy lähettää jokin erikoisosa toiselle puolelle maailmaa, ja lounasaikaan toisen, jonka täytyy suunnitella, suunnata ja lähettää kokonainen esitekampanja. Ja iltapäivällä sinun pitää ehkä kehittää ratkaisu hallitsemaan paikallisen yrityksen kaikkien tuotteiden toimitus- ja logistiikkatarpeita.

Millaisia asiakkaani tulevat olemaan?

Useimmat asiakkaistasi ovat joko omistajia tai avaintoimijoita pienissä ja keskisuurissa yrityksissä, tai sitten yksityishenkilöitä. Tarjoamasi palvelut soveltuvat ihanteellisesti kaikenlaisille yhtiöille. Niiden avulla omistajat pääsevät käyttämään tehokkaita prosesseja esimerkiksi graafiseen suunnitteluun tai logistiikkaan ilman tarvetta kalliille oman talon tiimeille. Näin se toimii: Mitä enemmän asiakkaidesi ongelmia ratkaiset, sitä vakioituneempi osa heidän liiketoimintaansa sinusta tulee, sitä enemmän tuot heille arvoa ja sitä enemmän he jatkavat rutiininomaisesti puoleesi kääntymistä. Kuten kaikki muukin, mitä MBE tekee, tämä perustuu pitkälti vahvaan suhteeseen sinun ja asiakkaidesi välillä: autat heitä luotettavasti, rehellisesti ja omistautuneesti joka ikinen kerta.

Mitä minä siitä saan?

Oman yrityksen perustaminen saattaa olla unelmasi. Se on sitä monille yrittäjille, joista tulee osa MBE-verkostoa. Syy siihen, että he päättävät perustaa yrityksen MBE:n kanssa, on perustamiseen saatu jatkuva apu. Ja tätä apua saa myös kasvuun ja kehitykseen. Yksi vaikeimmista asioista, joita kohtaat perustaessasi omaa yritystä, on nimittäin turvaverkon puuttuminen. MBE tarjoaa sellaisen. Näin yrittäjämotivaatiosi ja intohimosi saavat kukoistaa, ja sinulla on silti samanaikaisesti tukenasi koko laajemman MBE-brändin ja -verkoston kokemus ja osaaminen – puhumattakaan kansallisen tason mainonnasta.

Saat lisätietoa soittamalla tai lähettämällä pikaisen sähköpostin jo tänään. Voit myös mennä paikalliseen MBE-keskukseesi, jossa yrittäjä, jonka yritys on kyseessä, kertoo sinulle mielellään MBE:ssä työskentelystä.