Mikä on MBE?

MBE - Tietoa meistä

Mikä on MBE?

MBE helpottaa jopa tuhansien asiakkaiden liiketoimintaa yli 40 maassa, ympäri maailmaa. Yksityishenkilöistä pieniin ja keskisuuriin yrityksiin aina suuryrityksiin asti, olemme tukenasi joka ikinen päivä.

Kaikki MBE:ltä saamasi työ suoritetaan linjassa keskeisten periaatteidemme kanssa:

Kuunteleminen.

Lähtökohtamme on tietää täsmälleen, millaista apua tarvitset. Tarkan kuuntelun ansiosta saamasi ratkaisu sopii aina täydellisesti tarpeisiisi.

Rehellisyys, Reiluus, Yhtenäisyys.

Ovat meille tärkeitä arvoja, joiden perusteella rakennamme kaikki asiakassuhteemme. Jokainen MBE:n asiakkuus – yksityisyrittäjät, tavarantoimittajat, yksityisasiakkaat, ym. – nojaa rehellisyyteen, reiluuteen ja yhtenäisyyteen.

Kunnioitus.

MBE keskuksia on yli 40 maassa ympäri maailmaa. Toimimme monien eri ihmisten kanssa monista eri kulttuureista, joten tiedämme, kuinka tärkeää on kohdella kaikkia kunnioittavasti, olipa suhteemme millainen tahansa.

Omistautuneisuus.

MBE verkosto koostuu tuhansista yksittäisistä franchising-yrittäjistä. Jokainen heistä on täysin omistautunut ratkaisemaan tarpeesi heti tilanteen vaatiessa.

Luotettavuus.

Meille on tärkeää, että sinä voit luottaa MBE:n antavan sinulle parasta palvelua. Jokaisen MBE tiimin jäsenen osaaminen, kokemus ja ammattitaito – paikallisessa keskuksessasi ja ympäri maailman – tukevat sinua koska vain tarvitset niitä.