Master Licensee opportunity for Finland is available!

Mikä on MBE?

MBE – Tietoa meistä ja ydinarvoistamme

Mikä on MBE?

Yksityishenkilöistä pieniin ja keskisuuriin yrityksiin ja edelleen suuryrityksiin, MBE auttaa tuhansia asiakkaita yli 40 maassa ympäri maailmaa joka ikinen päivä.

Kaikki MBE:ltä saamasi työ suoritetaan linjassa keskeisten periaatteidemme kanssa. Nämä ovat:

Kuunteleminen.

Lähtökohtana on aina tietää täsmälleen, millaista apua tarvitset. Tarpeidesi tarkka kuunteleminen takaa, että saamasi ratkaisu sopii sinulle aina täydellisesti.

Rehellisyys, reiluus, yhtenäisyys.

Kunnollista suhdetta ei voi rakentaa, jos sen perusta ei muodostu näistä asioista. Jokainen MBE:n asiakkuus nojaa rehellisyyteen, reiluuteen ja yhtenäisyyteen, oli kyse sitten yksityisyrittäjistämme, toimittajistamme tai sinusta.

Kunnioitus.

MBE-keskuksia on yli 44 maassa ympäri maailmaa. Koska olemme kosketuksissa niin monien eri ihmisten kanssa niin monista eri kulttuureista, tiedämme, kuinka tärkeää on kohdella kaikkia kunnioittavasti, olipa suhteemme asiayhteys millainen tahansa.

Omistautuneisuus.

MBE-verkosto koostuu tuhansista yksittäisistä yrittäjistä. Jokainen on täysin omistautunut ratkaisemaan tarpeesi heti, kun kerrot, mitä ne ovat.

Luotettavuus.

Kaikki olisi turhaa, jos et tietäisi voivasi luottaa siihen, että MBE antaa sinulle, mitä tarvitset. Jokaisen MBE-tiimin jäsenen osaaminen, kokemus ja ammattimaisuus ovat käytettävissäsi koska vain tarvitset niitä, asioitpa sitten paikallisessa keskuksessasi tai maailmalla.

Ota meihin yhteyttä jo tänään, jos tahdot tietää lisää. MBE on tottunut tekemään mahdottomasta mahdollista.