Master Licensee opportunity for Finland is available!

Franchising UKK

MBE – Usein kysytyt kysymykset franchisingista

Franchising FAQ

Franchising on malli, joka antaa pienyrittäjille heidän tarvitsemaansa tukea kilpailukyvyn kasvatamiseen –- nopeasti. Se auttaa vähentämään oman yrityksten perustamiseen liittyviä riskejä. Ja se auttaa yritystä myös kasvamaan nopeammin sitten kun kaupankäynti alkaa.

Se antaa meille mahdollisuuden hyödyntää sitä sitoutumista ja menestystä, jonka muut verkostomme yrittäjät tuovat pöytään samalla kun ketjumme jatkaa kasvuaan.

Franchising-sopimus on sopimustyyppi, jossa määrätään molempien osapuolten oikeudet ja velvollisuudet – franchising-antajan ja franchising-ottajan – siten, että kumpikin osapuoli tuntee vastuunsa toisilleen.

Franchising-antaja antaa franchising-ottajalle luvan käyttää tuotemerkkiään, tavaramerkkejään ja erityisprosessejaan ja usein tukee heitä varmistaakseen, että heidän toimintansa menestyy.

Franchising-ottaja on toinen kahdesta osapuolesta, jotka allekirjoittavata franchising-sopimuksen. He ovat lain mukaan ja taloudellisesti itsenäisiä yrityksiä, mutta franchising-antaja myöntää heille luvan käyttää nimeään, tavaramerkkejään ja todettuja toimintaprosessejaan

Minkä tahansa liiketoiminnan aloittamiseen tarvitaan alku- ja käyttöpääomaa. Se ei kuitenkaan välttämättä tarkoita, että sinun tulisi hakea sijoitusrahoitusta.

MBE on auttanut yli 2500 yrittäjää maailmanlaajuisesti käynnistämään liiketoimintaansa. Osa tästä prosessita edellyttää, että saat neuvoja siihen, miten rakennat parhaan mahdollisen rahoitusyhdistelmän varojen, lainojen, avustusten ja muiden mahdollisten keinojen avulla.

Kyllä,ehdottomasti. Aloituskoulutuksesi tulee kestämään neljä viikkoa sisältäen kenttäkoulutuksen, myymäläkoulutuksen ja luokkahuonekoulutuksen. Koulutuksen fokus on operationaalinen, mutta koulutumme sinut myös kehittämään liiketoimintaasi.

Peruskoulutuksen jälkeen on tarjolla jatkuvaa koulutusta monilla muilla liiketoiminnan alueilla kuten hallinnossa ja toiminnan kehittämisessä.

Kyllä. Heti kun olet saanut päätökseen neljän viikon aloituskoulutuksen, muita koulutuksia tulee saatavillesi. Koulutukset voivat koskea kaikkia liiketoiminnan osa-alueilta ja niitä järjestetään niin ketjun kuin kolmansien osapuolien kautta.

Voit myös osallistua workshoppeihin tai in-center koulutuksiin ja keskustella muiden kokeneiden ja menestyvien franchising-yrittäjien tai alueellisten johtajien kanssa.

Saat tukea ja neuvoja sopivan liikepaikan valitsemiseksi. Olemme avanneet yli 2500 keskusta maailmanlaajuisesti, joten tiedämme mitä etsiä jotta maksimoimme sijoituksesi potentiaalisen menestyksen.

Kyllä. On jokaisen edun mukaista, että MBE- keskukset eivät kilpaile toistensa kanssa. Franchising-sopimuksesi sisältää selkeän maantieteellisen alueen, jolle ei saa avata muita MBE- keskuksia.

Saat täyden tuen oman keskuksesi avaamiseen. MBE tarjoaa sinulle suunnitelman, sisätilan suunnitelman, kalusteet ja kiinnitysvaatimukset, jotka ovat osoittautuneet toimiviksi MBE- keskuksissa ympäri maailman.

Yli 2500 keskuksen avaaminen on antanut meille tarvittavaa kokemusta keskuksien menestyksekkääseen avaamiseen. Näin ollen avaat oman keskuksesi helposti, nopeasti ja mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Lyhyesti sanottuna, asiakkaat tulevat luoksesi tarjoamiesi palveluiden vuoksi, mutta myös sen tavan vuoksi, miten sinä niitä tarjoat. MBE:n palveluita käyttävät pienet ja keskisuuret yritykset, yksityisasiakkaat ja suuryritykset ympäri maailman. Tarjoamme sellaisia palveluita, joita monet asiakkaamme tarvitsevat päivittäin.

Mahdolliset MBE- ketjun toteuttamat kansallisen tason mainoskampanjat hyödyttävät kaikkia yrittäjiämme. Tehokas asiakashankinnan konseptimme on syy, miksi uskomme sinunkin löytävän asiakkaita menestyksekkäästi. Jokainen ihminen, joka on tekemisissä keskuksesi kanssa, tulisi ottaa huomioon ja häntä tulee kuunnella. Heille tulee tarjota palveluita proaktiivisesti ja luotettavasti.

MBE- konsepti on osoittautunut niin vahvaksi ja sopeutuvaiseksi, että se pystyy käsittelemään erilaisia kulttuuri- ja talousympäristöjä yli 40 eri maassa ympäri maailman. Eli se toimii lähes varmasti myös sinun kotimaassasi.

Myös tämä on joskus mahdollista. Mikäli tämä vaihtoehto on olemassa ja olet siitä kiinnostunut, saat kaiken tarvitsemasi tiedon kyseisestä MBE- keskuksesta.

Suurimmat haasteet oman liiketoiminnan aloittamisessa ovat riskin laajuus, kaupankäynnin hidas käynnistyminen ja odottamattomat ongelmat, joita saatat kohdata tarjotessasi tavaroita ja palveluita, joista sinulle ei ole vielä tarvittavaa kokemusta.

MBE- franchising tukee sinua kaikilla näillä alueilla, ja muuallakin. Aloitat nopeammin, helpommin ja pienemmällä riskillä. Saat jatkuvaa tukea toimintaasi, ymmärrämme ongelmasi ja tiedämme miten voitat ne. Olemme tukeneet jo yli 2500 yrittäjää menestyksekkäästi alkuun.