Franchising UKK

MBE – Usein kysytyt kysymykset franchisingista

Franchising FAQs

Franchising on malli, joka antaa pienyrittäjille heidän tarvitsemaansa tukea kilpailukyvyn kasvatamiseen – nopeasti. Se auttaa vähentämään oman yritysten perustamiseen liittyviä riskejä. Ja auttaa kasvamaan nopeammin, kun kaupankäynnin alkaessa.

Se antaa meille mahdollisuuden hyödyntää sitä sitoutumista ja menestystä, jonka muut verkostomme yrittäjät tuovat pöytään samalla kun ketjumme jatkaa kasvuaan.

Franchise sopimus on sopimustyyppi, jossa määrätään molempien osapuolten oikeudet ja velvollisuudet – franchising-antajan ja franchising-ottajan – siten, että kumpikin osapuoli tuntee vastuunsa toisilleen.

Franchisor antaa franchisensaajan luvan käyttää tuotemerkkiään, tavaramerkkejään ja erityisprosessejaan ja tukee usein heitä varmistaakseen, että heidän toimintansa on menestys.

Franchise sopimus on sopimustyyppi, jossa määrätään molempien osapuolten oikeudet ja velvollisuudet – franchising-antajan ja franchising-ottajan – siten, että kumpikin osapuoli tuntee vastuunsa toisilleen.

Franchisor antaa franchisensaajan luvan käyttää tuotemerkkiään, tavaramerkkejään ja erityisprosessejaan ja tukee usein heitä varmistaakseen, että heidän toimintansa on menestys.

Minkä tahansa liiketoiminnan aloittamiseen tarvitsee alku- ja kättöpääomaa. Se ei kuitenkaan välttämättä tarkoita, että sinun tulisi hakea sijoitusrahoitusta.

MBE on auttanut yli 2500 yrittäjää maailmanlaajuisesti käynnistämään liiketoimintaansa. Osa tästä prosessita edellyttää, että saat neuvoja parhaan mahdollisen rahoitusyhdistelmän rakentamiseksi varojen, lainojen, avustusten ja muiden mahdollisten keinojen avulla.

Kyllä,ehdottomasti. Aloituskoulutuksesi tulee olemaan neljän viikon mittainen sisältäen kenttäkoulutuksen, myymälökoulutuksen ja luokkahuonekoulutuksen. Koulutuksen fokus on operationaalinen, mutta koulutumme sinut myös kehittämään liiketoimintaasi.

Peruskoulutuksen jälkeen on tarjolla jatkuvaa koulutusta monilla muilla liiketoiminnan alueilla kuten hallinnossa ja kehittämisessä.

Kyllä. Heti kun olet saanut päätökseen neljän viikon aloituskoulutuksen, muita koulutuksia tulee saatavillesi. Koulutukset voivat olla kaikilta liiketoiminnan osa-alueilta ja niitä järjestetään niin ketjun kuin kolmansien osapuolien kautta.

Voit myös osallistua workshoppeihin tai in-center koulutuksiin ja keskustella muiden kokeneiden ja menestyvien franchising-yrittäjien kanssa tai alueellisten johtajien kanssa.

Saat tukea ja neuvoja sopivan liikepaikan valitsemiseksi. Olemme avanneet yli 2500 keskusta maailmanlaajuisesti, joten tiedämme mitä etsiä jotta maksimoimme sijoituksesi potentiaalisen menestyksen.

Kyllä. On jokaisen edun mukaista, että MBE keskuksen eivät kilpaile toistensa kanssa. Franchise-sopimuksesi sisältää selkeän maantieteellisen alueen, jolle ei saa avata muita MBE keskuksia.

Saat täyden tuen oman keskuksesi avaamiseen. MBE tarjoaa sinulle suunnitelman, sisätilan suunnitelman, kalusteet ja kiinnitysvaatimukset, jotka ovat osoittautuneet toimiviksi MBE keskuksissa ympäri maailman.

Yli 2500 keskuksen avaaminen on antanut meille vaadittavan kokemuksen keskuksien menestyksekkääseen avaamiseen. Näin ollen avaat oman keskuksesi helposti, nopeasti ja mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Lyhyesti, asiakkaat tulevat luoksesi tarjoamiesi palveluiden vuoksi, mutta myös sen tavan vuoksi, jolla niitä tarjoat. MBE:n palveluita käyttävät pienet ja keskisuuret yritykset, yksityisasiakkaat ja suuryritykset ympäri maailman. Tarjoamme sellaisia palveluita, joita monet asiakkaamme tarvitsevat päivittäin.

Mahdolliset MBE ketjun toteuttamat kansallisen tason mainoskampanjat hyödyttävät kaikkia yrittäjiämme. Siitä huolimatta tehokas asiakashankinnan konseptimme on syy, miksi uskomme sinunkin löytävän asiakkaita menestyksekkäästi. Jokainen, joka on tekemisissä keskuksesi kanssa tulisi ottaa huomioon ja kuunnelluksi. Heille tulee tarjota palveluita proaktiivisesti ja luotettavasti.

MBE konsepti on osoittautunut vahvaksi ja sopeutuvaiseksi niin, että se pystyy käsittelemään erilaisia kulttuuri- ja talousympäristöjä yli 40 eri maassa ympäri maailman. Se toimii lähes varmasti silloin myös sinun kotimaassasi.

Myös tämä on joskus mahdollista. Mikäli tämä vaihtoehto on olemassa ja olet kiinnostunut, saat kaiken tarvitsemasi tiedon keskuksesta, josta olet kiinnostunut.

Suurimmat haasteet oman liiketoiminnan aloittamiseen ovat riskin laajuus, kaupankäynnin hidas käynnistyminen ja muut odottamattomat ongelmat, joita saata kohdata tarjotessasi tavaroita ja palveluita, joista sinulle ei ole vielä tarvittavaa kokemusta.

MBE franchise tukee sinua kaikilla näillä alueilla ja paljon muuta. Aloitat nopeammin, helpommin ja pienemmällä riskillä. Saat jatkuvaa tukea toimintaasi, ymmärrämme ongelmasi ja tiedämme miten voitat ne. Olemme tukeneet alkuun jo yli 2500 yrittäjää menestyksekkäästi