Master Licensee opportunity for Finland is available!

Verkkokauppapalvelu Suomessa

MBE – 360 asteen toimitustenhallinta

Valitse toinen sijainti

360 asteen verkkokauppapalvelu Suomessa

Toimita tuotteesi useampien asiakkaiden käsiin. Tee se nopeasti, ja tee kaikkien tavaroidesi pakkaamisesta ja lähettämisestä helppoa. MBE:n verkkokauppapalvelu Suomessa antaa sinulle kaiken, mitä verkkomyyntiin tarvitset, aina kaupanteosta lopulliseen toimitukseen saakka.

Luota toimitustesi kokonaisvaltaiseen hallintaan.

Tarvitsitpa toimittaa minne tahansa, saat meiltä tarvitsemasi tuen. Palvelusi sisältää jokaisen toimituksen hallinnan alusta loppuun: ohjelmistosta, joka yhdistää asiakkaan toiveet tuotteeseesi tai palveluusi, varastohaun kautta pakkaukseen ja toimitukseen. Kaikki tapahtuu nopeasti ja kitkattomasti, eikä sinun tarvitse nostaa sormeasikaan.

Tukeudu omistautuneeseen markkinointitiimiimme.

Myy tuotteitasi. Luo uniikkeja tietoarkkeja ja tuotesivuja. Tarjoa erityistarjouksia. MBE:n erikoistunut markkinointitiimi osaa kyllä tuottaa sinulle parhaat tulokset myydessäsi tuotteitasi verkossa.

Sisällytä palveluun tuotteiden ammattimainen pakkaaminen.

Haluatko varmistaa, että tuotteesi pääsevät ehjinä perille? Etkö tahdo tuhlata aikaasi ja resursseja talonsisäiseen logistiikkatiimiin? Lisää vain pakkausasiantuntemus tilaukseesi. Saat käyttöösi erityispakkausmateriaaleja, jotka soveltuvat kaiken kuljettamiseen aina jykevistä komponenteista äärettömän arvokkaisiin viinipulloihin ja taideteoksiin saakka.

Valitse toimitus kotiin tai nouto myymälästä.

MBE:n maailmanlaajuinen verkosto sisältää yli 2500 keskusta yli 40 maassa ympäri maailman. Tarvitsitpa kotimaista ratkaisua verkkokauppaan Suomessa tai hyödykkeiden lähetystä kansainvälisesti, voit valita tavaroidesi toimituksen kunkin asiakkaan osoitteeseen tai antaa heidän hakea tavarat omasta paikallisesta MBE-keskuksestaan.

Syitä valita meidät

homeIconMapMarker-100x100
OLEMME PAIKALLISIA

Kuulit oikein: olemme paikallisessa omistuksessa ja toimimme lähelläsi, eli saat nopeaa palvelua.

homeIconLightning-100x100
OLEMME SALAMANNOPEITA

Omien tulostimiemme ja kuriiriemme ansioista voimme hoitaa työsi nopeasti.

homeIconShield-100x100
TAATTUA LAATUA

Maineemme on meille kaikki kaikessa, ja olemme ylpeitä työmme jäljestä. Kaikille keskuksistamme lähteville paketeille tehdään tiukat laatutarkastukset.

homeIconBadge-100x100
KOKEMUSTA RIITTÄÄ

MBE on ollut olemassa jo 1980-luvulta lähtien. Voit luottaa tunnettuun kansainväliseen brändiimme.

tai

Ota yhteyttä jo tänään, jotta voimme puhua verkkokauppapalvelustasi. Pääset keskustelemaan vaatimuksistasi ammattilaisen kanssa. Saat ilmaisia neuvoja ja tietoa. Räätälöi lopuksi palvelusi saadaksesi yritystoiminnallesi juuri sen tarvitsemaa tukea.

Etsitkö jotakin tiettyä MBE:n tuotetta tai palvelua?