Verkkokauppapalvelu Suomessa

MBE - 360 asteen toimitustenhallinta

360 asteen verkkokauppapalvelu Suomessa

Toimita tuotteesi useampien asiakkaiden käsiin. Tee se nopeasti, ja tee kaikkien tavaroidesi pakkaamisesta ja lähettämisestä helppoa. MBE:n verkkokauppapalvelu Suomessa antaa sinulle kaiken tarvitsemasi verkkomyyntiin aina kaupanteosta lopulliseen toimitukseen.

Luota toimitustesi 360 asteen hallintaan.

Tarvitsitpa toimittaa minne tahansa, saat tarvitsemasi tuen. Palvelusi sisältää jokaisen toimituksen hallinnan alusta loppuun: ohjelmistosta, joka yhdistää asiakkaan toiveet tuotteeseesi tai palveluusi, varastohaun kautta pakkaukseen ja toimitukseen. Kaikki tapahtuu nopeasti, kitkattomasti, eikä sinun tarvitse nostaa sormeasikaan.

Tukeudu omistautuneeseen markkinointitiimiin.

Myy tuotteitasi. Luo uniikkeja tietoarkkeja ja tuotesivuja. Pane toimeen erityistarjouksia. MBE käyttää erityistä markkinointitiimiä, joka osaa tuottaa sinulle parhaat tulokset myydessäsi tuotteitasi verkossa.

Sisällytä ammattimainen pakkaaminen.

Haluatko varmistaa, että tuotteesi pääsevät perille ehjinä? Etkö tahdo tuhlata aikaasi ja resursseja talonsisäiseen logistiikkatiimiin? Lisää vain pakkausasiantuntemus tilaukseesi. Saat käyttöösi erityispakkausmateriaaleja, jotka soveltuvat kaiken kuljettamiseen, jykevistä komponenteista äärettömän arvokkaisiin viinipulloihin ja taideteoksiin.

Valitse toimitus kotiin tai myymälästä nouto.

MBE:n maailmanlaajuinen verkosto sisältää yli 2500 keskusta yli 40 maassa ympäri maailman. Tarvitsitpa kotimaan ratkaisua verkkokauppaan Suomessa tai hyödykkeiden lähetystä kansainvälisesti, voit valita tavaroidesi toimituksen kunkin asiakkaan osoitteeseen tai antaa heidän hakea tavarat omasta paikallisesta MBE-keskuksestaan.

Miksi MBE

homeIconMapMarker-100x100
OLEMME PAIKALLISIA

Olemme aina paikallisessa omistuksessa ja siksi nopeita.

homeIconLightning-100x100
SALAMANNOPEITA

Kattavat palvelumme ja kansainväliset johtavat kuriirit tekevät meistä tehokkaita

homeIconShield-100x100
LAADUKASTA TYÖTÄ

Maineemme on meille tärkeä ja olemme ylpeitä työstämme. Mikään ei lähde keskuksistamme läpäisemättä tiukkoja laatutarkastuksia.

homeIconBadge-100x100
KOKEMUS

MBE on ollut markkinoilla jo vuodesta 1980 alkaen. Voit luottaa asiantuntemukseemme.

Ota yhteyttä tänään puhuaksemme verkkokauppapalvelustasi. Voit keskustella vaatimuksistasi ammattilaisen kanssa. Saat ilmaisia neuvoja ja tietoa. Lopuksi räätälöi palvelusi saadaksesi yritystoiminnallesi juuri sen tarvitsemaa tukea.

Etsitkö tiettyä MBE tuotetta tai palvelua?