Master Licensee opportunity for Finland is available!

MBE Import - Tuonti

MBE Import – heiluta hyvästit tulliongelmille

Valitse toinen sijainti

MBE Import – hyvästit ongelmille tullien kanssa

Tuo tarvitsemasi tuotteet Suomeen ilman ongelmia tullin kanssa. Oli kyse sitten tavallisista raaka-ainetoimituksista tai yksittäisistä huutokauppaostoista MBE Import tekee maahantuonnista helppoa. Joten mistä haluat aloittaa maahantuonnin?

Tulevatko tuotteet Euroopan ulkopuolelta? Pohjois-, Etelä- tai Keski-Amerikasta? Oseaniasta? Tai Afrikasta? MBE tekee tuonnistasi ongelmatonta.

Luota 360-asteiseen konsultaatioon.

Suunnittelemme jokaisen etapin lähetyksesi matkasta. Valitse lisäksi ammattitaitoiset pakkauspalvelut kaikkiin kansainvälisiin lähetyksiisi. Varmista, että tuotteesi saapuvat tuontimaasta turvallisesti perille, sekä säästä aikaa ja rahaa.

Vastaanota kaikki lähetykset helposti ja yksinkertaisesti.

Mitä sinun tarvitsee lähettää? Raakamateriaaleja? Pienikokoisia esineitä? Suuria määriä tuotteita? Osavalmisteita? Huutokauppaostoja? Mitä tahansa sinun tarvitseekin tuoda Suomeen, tuomme sen puolestasi turvallisesti.

Digitaalinen lähetyksen seuranta sekä tuonnin ja viennin hallinta.

MBE täyttää kaikki verkkokauppasi tarpeet. Vaurioituneet tai korjatut tuotteet pääsevät perille ilman sekaannuksia. Seuraa kaikkia lähetyksiäsi liittämällä MBE:n kätevä verkkokauppalisäosa omaan verkkokauppaasi.

Valitse tuontipalvelut, jotka kattavat logistiikkaketjun alusta loppuun.

MBE:llä on maailmanlaajuinen 35 maata kattava myyntiverkosto. Paikallinen MBE- keskus voi noutaa lähetyksesi toimittajaltasi, paketoida sen ammattitaitoisesti ja lähettää sen suoraan Suomeen.

Syitä valita meidät

homeIconMapMarker-100x100
OLEMME PAIKALLISIA

Kuulit oikein: olemme paikallisessa omistuksessa ja toimimme lähelläsi, eli saat nopeaa palvelua.

homeIconLightning-100x100
OLEMME SALAMANNOPEITA

Omien tulostimiemme ja kuriiriemme ansioista voimme hoitaa työsi nopeasti.

homeIconShield-100x100
TAATTUA LAATUA

Maineemme on meille kaikki kaikessa, ja olemme ylpeitä työmme jäljestä. Kaikille keskuksistamme lähteville paketeille tehdään tiukat laatutarkastukset.

homeIconBadge-100x100
KOKEMUSTA RIITTÄÄ

MBE on ollut olemassa jo 1980-luvulta lähtien. Voit luottaa tunnettuun kansainväliseen brändiimme.

tai

Hankkiudu eroon tuonnin ongelmista. Soita meille tai tule käymään. Saat kaikki tarvitsemasi neuvot ennen toimituksen vahvistamista.

Etsitkö jotakin tiettyä MBE:n tuotetta tai palvelua?