Master Licensee opportunity for Finland is available!

Maailmanlaajuiset lähetyspalvelut Suomesta

Monipuoliset ja kansainväliset kuriirit

Valitse toinen sijainti

Säästä aikaa ja rahaa kansainvälisissä lähetyksissä Suomesta

Lähetätkö tavaroita Euroopan ulkopuolelle? Pohjois-, Etelä- tai Keski-Amerikkaan? Oseaniaan? Tai Afrikkaan?

MBE:n kansainvälisten kuriirien anstiosta maailmanlaajuisten lähetysten toimittaminen on helppoa. Selviä ongelmitta tulleistsa ja säästy turhalta vaivalta eri lainkäyttöalueilla. Saat parhaan mahdollisen hinnan lähetyksesi koosta, tyypistä ja kappalemäärästä riippuenumatta, oli se lähdössä sitten mihin tahansa.

Lähetä minkä kokoinen esine tahansa mihin tahansa.

Sinulla on aina käytössäsi tarpeisiisi sopiva kuriiri tai kuriirit. Kerro MBE:n asiantuntijalle lähetyksesi määränpää, aikataulu ja budjetti, niin suunnittelemme toimituksen. Maailmanlaajuinen toimituskumppaneiden verkostomme takaa, että pystymme järjestämään sinulle kustannustehokkaimman toimitusratkaisun. Käyttämällä useita eri liikennemuotoja ja eri kuriireja, saamme esineesi perille haluamaasi kohteeseen.

Saa tulliselvitykset sekä vienti- ja tuontivaatimukset helposti valmiiksi hoidettuna.

Minne tahansa haluat postittaa lähetyksesi, MBE on lähettänyt sinne tavaraa ennenkin. Tämä tarkoittaa, että MBE:n kanssa sinulle ei koidu ongelmia tuonti- ja vientilain kanssa. Kaikki tulli-etiketteihin ja muihin asiakirjoihin liittyvät vaatimukset hoidetaan puolestasi.

Luota erikoispakkausmateriaaleihimme, jotka pitävät lähetyksesi turvassa.

Kaikkiin MBE:n kautta varattuihin kansainvälisiin kuriiripalveluihin on mahdollista lisätä pakkauspalvelu. Pakkauspalvelusta vastaavat koulutetut logistiikan asiantuntijat, jotka ovat tottuneet pakkaamaan arvokkaita ja herkästi särkyviä esineitä. Meiltä löydät kaiken, mitä tarvitset varmistaaksesi, että tuotteesi pääsevät turvallisesti ja rikkoutumatta perille.

Syitä valita meidät

homeIconMapMarker-100x100
OLEMME PAIKALLISIA

Kuulit oikein: olemme paikallisessa omistuksessa ja toimimme lähelläsi, eli saat nopeaa palvelua.

homeIconLightning-100x100
OLEMME SALAMANNOPEITA

Omien tulostimiemme ja kuriiriemme ansioista voimme hoitaa työsi nopeasti.

homeIconShield-100x100
TAATTUA LAATUA

Maineemme on meille kaikki kaikessa, ja olemme ylpeitä työmme jäljestä. Kaikille keskuksistamme lähteville paketeille tehdään tiukat laatutarkastukset.

homeIconBadge-100x100
KOKEMUSTA RIITTÄÄ

MBE on ollut olemassa jo 1980-luvulta lähtien. Voit luottaa tunnettuun kansainväliseen brändiimme.

tai

Haluatko kuulla lisää kansainvälisiä lähetyspalveluista tai haluatko varata kansainvälisen kuriirin? Pysähdy lähimmässä MBE- keskuksessa tai ota yhteyttä, niin suunnitellaan lähetyksesi.

Etsitkö jotakin tiettyä MBE:n tuotetta tai palvelua?