Maailmanlaajuiset lähetyspalvelut Suomesta

Monipuoliset ja kansainväliset kuriirit

Säästä aikaa ja rahaa kansainvälisissä lähetyksissä Suomesta

Lähetätkö tavaroita Euroopan ulkopuolelle?

Pohjois, Etelä tai Keski-Amerikkaan? Oseaniaan? Tai Afrikkaan? Kansainvälisten kuriirien ansiosta maailmanlaajuisten lähetysten lähettäminen Suomesta on helppoa. Selviä ongelmitta tulleissa ja säästy turhalta vaivalta eri lainkäyttöalueilla. Saat MBE:ltä parhaan mahdollisen hinnan lähetyksesi koosta, tyypistä ja kappalemäärästä riippuen, mihin tahansa haluat ne postittaa.

Lähetä kaikenkokoiset esineet, mihin tahansa.

Lähetyksesi toimituksessa käytetään aina tarpeisiisi sopivaa kuriiria. Kerro MBE asiantuntijalle määränpää, aikataulu ja budjettisi. Maailmanlaajuinen kuriiriverkostomme takaa, että voimme järjestää sinulle kustannustehokkaimman toimitusratkaisun. Käyttämällä useita eri liikennemuotoja ja eri kuriireja, saamme esineesi perille haluamaasi kohteeseen. Kansainvälisten kuriirien ansiosta maailmanlaajuisten lähetysten lähettäminen Suomesta on helppoa. Selviä ongelmitta tulleissa ja säästy turhalta vaivalta eri lainkäyttöalueilla. Saat MBE:ltä parhaan mahdollisen hinnan lähetyksesi koosta, tyypistä ja kappalemäärästä riippuen, mihin tahansa haluat ne postittaa.

Saa tulliselvitykset sekä vienti- ja tuontivaatimukset helposti valmiiksi hoidettuna.

Minne tahansa haluat postittaa lähetyksesi, MBE on lähettänyt sinne ennenkin. Tämä tarkoittaa, että MBE:n kanssa sinulla ei ole ongelmia tuonti-ja vientilain kanssa. Kaikki tullausasiakirjoihin liittyvät vaatimukset hoidetaan puolestasi.

Luota erikoispakkausmateriaaleihimme, jotka pitävät lähetyksesi turvassa.

Kaikkiin MBE:n kautta varattuihin kansainvälisiin kuriiripalveluihin on mahdollista valita lisäksi pakkauspalvelu. Pakkauspalvelusta vastaa koulutettu henkilöstömme, joka on tottunut pakkaamaan arvokkaita ja herkästi särkyviä esineitä. Meiltä löydät kaiken mitä tarvitset varmistaaksesi, että tuotteesi pääset turvallisesti ja rikkoutumatta perille.

Miksi MBE

homeIconMapMarker-100x100
OLEMME PAIKALLISIA

Olemme aina paikallisessa omistuksessa ja siksi nopeita.

homeIconLightning-100x100
SALAMANNOPEITA

Kattavat palvelumme ja kansainväliset johtavat kuriirit tekevät meistä tehokkaita

homeIconShield-100x100
LAADUKASTA TYÖTÄ

Maineemme on meille tärkeä ja olemme ylpeitä työstämme. Mikään ei lähde keskuksistamme läpäisemättä tiukkoja laatutarkastuksia.

homeIconBadge-100x100
KOKEMUS

MBE on ollut markkinoilla jo vuodesta 1980 alkaen. Voit luottaa asiantuntemukseemme.

Haluatko kuulla lisää kansainvälisiä lähetyspalveluista tai haluatko varata kansainvälisen kuriirin? Pysähdy lähimmässä MBE keskuksessa tai ota yhteyttä niin suunnitellaan lähetyksesi.

Etsitkö tiettyä MBE tuotetta tai palvelua?