Lavalähetykset Suomessa

Lavalähetykset

Mutkatonta logistiikkaa – MBE lavalähetyspalvelut Suomessa

Lähettääkö yrityksesi lavoittain tuotteita kotimaassa tai kansainvälisesti? MBE:n lavapalvelut tarjoavat yrityksille yksinkertaisen, turvallisen ja helposti muokattavan palvelun, joka vastaa kaikkiin logistiikkatarpeisiin.

Yksittäisistä, kertaluontoisista lähetyksistä aina täydelliseen logistiikan ratkaisuun sadoille yrityksille maailmanlaajuisesti, MBE tekee tuotteiden kuljettamisesta stressitöntä.

Luota ovelta ovelle toimituksiin ja noutoihin.

Haluatko, että lavalähetys lähtee eteenpäin varastoltasi? Vai noudetaanko ne kansainväliseltä tai kotimaiselta toimittajaltasi? Riippumatta lähetyksestäsi tai sen määränpäästä, huomaat kuinka helppoa on räätälöidä tarpeisiisi sopiva ratkaisu. Tai järjestää tuotteiden edelleen lähetys mihin tahansa maailmaan.

Liitä mukaan ammattitaitoinen pakkauspalvelu.

Kun sinulla on monta lavaa tavaraa lähetettävänä ja sinun on huolehdittava niiden huolellisesta pakkauksesta turvallisen toimituksen takaamiseksi, pyydä lähimpää MBE keskusta huolehtimaan lavan pakkaamisesta puolestasi.

Lisää seuranta ja saapumisilmoitukset.

Haluatko tietää milloin ja missä lavasi on matkalla ja milloin ne saapuvat perille? Valitse toimitusilmoitukset joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Logistiikan kumppanisi kaikessa. Jos tarvitset lavalähetyspalveluita kuukausittain,

MBE tarjoaa sinulle raportoinnin ja tilinhallinnan tehdäksesi lähetyksen seurannasta sinulle stressitöntä ja helppoa.

Miksi MBE

homeIconMapMarker-100x100
OLEMME PAIKALLISIA

Olemme aina paikallisessa omistuksessa ja siksi nopeita.

homeIconLightning-100x100
SALAMANNOPEITA

Kattavat palvelumme ja kansainväliset johtavat kuriirit tekevät meistä tehokkaita

homeIconShield-100x100
LAADUKASTA TYÖTÄ

Maineemme on meille tärkeä ja olemme ylpeitä työstämme. Mikään ei lähde keskuksistamme läpäisemättä tiukkoja laatutarkastuksia.

homeIconBadge-100x100
KOKEMUS

MBE on ollut markkinoilla jo vuodesta 1980 alkaen. Voit luottaa asiantuntemukseemme.

MBE:n lavalähetyspalvelut on suunniteltu vastaamaan kaikkia asiakkaidemme tarpeita. Soita nyt tai vieraile lähimmässä MBE keskuksessa saadaksesi lisätietoa.

Etsitkö tiettyä MBE tuotetta tai palvelua?