Master Licensee opportunity for Finland is available!

Lavalähetykset Suomessa

MBE:n ovelta ovelle -kuljetuspalvelut

Valitse toinen sijainti

Mutkatonta logistiikkaa – MBE- lavalähetyspalvelut Suomessa

Tarvitseeko yrityksesi lähettää lavoittain tuotteita kotimaassa tai kansainvälisesti? MBE:n lavapalvelut tarjoavat yrityksille yksinkertaisen, turvallisen ja helposti muokattavan palvelun, joka vastaa kaikkiin logistiikkatarpeisiin.

Yksittäisistä kertaluontoisista lähetyksistä aina täydelliseen logistiikan ratkaisuun sadoille yrityksille maailmanlaajuisesti, MBE tekee tuotteiden kuljettamisesta stressitöntä.

Luota ovelta ovelle -toimituksiin ja noutoihin.

Haluatko, että lavasi toimitus lähtee eteenpäin varastoltasi? Tai tuleeko ne noutaa kansainväliseltä tai kotimaiselta toimittajaltasi? Riippumatta lähetyksestäsi tai sen määränpäästä, huomaat kuinka helppoa on räätälöidä tarpeisiisi sopiva ratkaisu, tai järjestää tuotteiden edelleen lähetys mihin tahansa maailmassa.

Liitä mukaan ammattitaitoinen pakkauspalvelu.

Kun sinulla on monta lavaa tavaraa lähetettävänä ja sinun on huolehdittava niiden huolellisesta pakkauksesta turvallisen toimituksen takaamiseksi, pyydä lähintä MBE- keskusta hoitamaan lavojen pakkaaminen puolestasi.

Lisää seuranta- ja saapumisilmoitukset.

Haluatko tietää, missä lavasi milloinkin kulkevat ja milloin ne saapuvat perille? Valitse toimitusilmoitukset joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Logistiikan kumppanisi kaikessa.

Jos lähetät lavalähetyksiä kuukausittain, MBE tarjoaa käyttöösi raportoinnin ja tilinhallinnan työkalut, joilla seuraat lähetyksiäsi helposti ja stressittömästi

Syitä valita meidät

homeIconMapMarker-100x100
OLEMME PAIKALLISIA

Kuulit oikein: olemme paikallisessa omistuksessa ja toimimme lähelläsi, eli saat nopeaa palvelua.

homeIconLightning-100x100
OLEMME SALAMANNOPEITA

Omien tulostimiemme ja kuriiriemme ansioista voimme hoitaa työsi nopeasti.

homeIconShield-100x100
TAATTUA LAATUA

Maineemme on meille kaikki kaikessa, ja olemme ylpeitä työmme jäljestä. Kaikille keskuksistamme lähteville paketeille tehdään tiukat laatutarkastukset.

homeIconBadge-100x100
KOKEMUSTA RIITTÄÄ

MBE on ollut olemassa jo 1980-luvulta lähtien. Voit luottaa tunnettuun kansainväliseen brändiimme.

tai

MBE:n lavalähetyspalvelut on suunniteltu täyttämään kaikki asiakkaidemme tarpeet. Soita nyt tai vieraile lähimmässä MBE- keskuksessa ja kysy lisää.

Etsitkö jotakin tiettyä MBE:n tuotetta tai palvelua?