Ammattitaitosta pakkauspalvelua Suomessa

Turvallista ja luotettavaa pakkausta

Ammattitaitoinen pakkauspalvelu Suomessa turvaa lähetyksesi.

Varmista, että lähettämäsi tuotteet saapuvat perille 100% ehjinä. Ammattitaitoisen pakkauspalvelun ansiosta lähetät tuotteesi turvallisesti eri puolelle Suomea tai maailmaa.

Säästä aikaa, rahaa ja poista turha rikkoutumisriski. MBE:n koulutetut ammattilaiset ovat tottuneet pakkaamaan ja käsittelemään tuotteet turvallisesti.

Pyydä pakkausta erikoismateriaaleihin.

Pakkaamme arvokkaat ja helposti särkyvät lähetyksesi puu- tai polystyreenilaatikoihin. Vahvat ja tukevat pahvilaatikot varmistavat tuotteesi perille pääsyn ehjänä. Tuotteesi pakataan aina sopivimpien materiaalien avulla.

Koulutetut ja kokeneet ammattilaiset huolehtivat kaikesta.

MBE keskus on täynnä logistiikan ammattilaisia, jotka huolehtivat pakkauksen jokaisesta vaiheesta ja tasosta. Tuotteesi saa, olipa se kuinka herkkä tahansa, parhaan mahdollisen suojan kuljetuksen ajaksi.

Pyydä lähetyksesi pakkaus erikoismateriaaleihin.

Pakkaamme arvokkaat ja helposti särkyvät lähetyksesi puu- tai polystyreenilaatikoihin, vahvat ja tukevat pahvilaatikot varmistavat tuotteesi perille pääsyn ehjänä. Tuotteesi pakataan aina sopivimpien materiaalien avulla.

Lähetä kaikkein herkimmät esineesi täysin turvallisesti.

Haluatko lähettää musiikki-instrumentteja? Antiikkia? Tauluja, patsaita tai muita taideteoksia? Urheiluvälineitä? Lasia tai keramiikkaa? Voit olla huoletta kun tuotteesi on pakattu ammattitaidolla.

Lisää MBE SafeValue turvaamaan lähetyksesi.

MBE SafeValue tarjoaa lähetysvakuutuksen, johon sisältyvät lähetyksesi kokonaisarvo sekä lähetyskulut. Se on paras mahdollinen turva arvokkaille lähetyksille.

Miksi MBE

homeIconMapMarker-100x100
OLEMME PAIKALLISIA

Olemme aina paikallisessa omistuksessa ja siksi nopeita.

homeIconLightning-100x100
SALAMANNOPEITA

Kattavat palvelumme ja kansainväliset johtavat kuriirit tekevät meistä tehokkaita

homeIconShield-100x100
LAADUKASTA TYÖTÄ

Maineemme on meille tärkeä ja olemme ylpeitä työstämme. Mikään ei lähde keskuksistamme läpäisemättä tiukkoja laatutarkastuksia.

homeIconBadge-100x100
KOKEMUS

MBE on ollut markkinoilla jo vuodesta 1980 alkaen. Voit luottaa asiantuntemukseemme.

Pyydä veloituksetta neuvoa parhaasta tavasta lähettää epätavalliset ja herkästisärkyvät tuotteet ja tavarat. Tule käymään lähimmässä MBE keskuksessa tai ota heti yhteyttä.

Etsitkö tiettyä MBE tuotetta tai palvelua?