Master Licensee opportunity for Finland is available!

Lähetä kirjattu kirje Suomessa

MBE – kustannustehokas lähetys seurannalla

Valitse toinen sijainti

Turvallisin tapa lähettää kirjattu kirje Suomessa

Lähetä kirjattu kirje kotimaan sisällä tai kansainvälisesti. Tarkista toimituksen tila ja ota vastaan ilmoitus sen saapumisesta. Varmista, että jopa arvokkaimmat tai arkaluontoisimmat pakettisi saapuvat perille ajoissa, budjetin rajoissa ja varmasti turvallisesti.

MBE:n avulla voit saada rahoillesi parempaa vastinetta kuin miltei miltä tahansa muulta seurantapalvelulta.

Varmista, että tiedät, milloin kirjattu kirjeesi saapuu.

Valitse ilmoitus kirjeen saapumisesta määränpäähän. Voit saada sen sähköpostilla, tekstiviestillä, puhelimitse tai voit seurata sen etenemistä verkossa.

Tulosta kaikki tarvittavat asiakirjat ilman sähläystä.

Kun sinulla on käytössäsi paikallisen MBE-keskuksesi huipputeknologiaa, luot helposti asiakirjoja ja niihin vastaavat viivakoodit. Meiltä saat kaiken, mitä tarvitset lähetyksen seuraamiseen tai paketin kätevään lähettämiseen.

Sinulla on aina käytössä sopivin kuljetuspalvelu.

Tarvitsetko suojatun pikalähetyksen? Tai kustannustehokkaimman tavan saada asiakirjat tai paketti määränpäähän? MBE:llä on kumppanuuksia johtavien kuljetusliikenteenharjoittajien kanssa niin Suomessa kuin muualla maailmassakin, joten saat aina parasta vastinetta rahoillesi ja pysyt missä tahansa toimitusaikataulussa.

Hallinnoi koko prosessia.

Täytyykö sinun lähettää monimutkainen yksittäisen lähetys? Tai toimittaa säännöllisesti arkaluonteisia asiakirjoja tai tavaroita? Me MBE:llä takaamme, että hoidamme koko rekisteröidyn kirjeen lähettämisprosessin puolestasi. Tähän kuuluu asiakirjan valmistelu, tietokannan normalisointi ja toimitus. Sinun tarvitsee vain kertoa meille, mitä tarvitset.

Syitä valita meidät

homeIconMapMarker-100x100
OLEMME PAIKALLISIA

Kuulit oikein: olemme paikallisessa omistuksessa ja toimimme lähelläsi, eli saat nopeaa palvelua.

homeIconLightning-100x100
OLEMME SALAMANNOPEITA

Omien tulostimiemme ja kuriiriemme ansioista voimme hoitaa työsi nopeasti.

homeIconShield-100x100
TAATTUA LAATUA

Maineemme on meille kaikki kaikessa, ja olemme ylpeitä työmme jäljestä. Kaikille keskuksistamme lähteville paketeille tehdään tiukat laatutarkastukset.

homeIconBadge-100x100
KOKEMUSTA RIITTÄÄ

MBE on ollut olemassa jo 1980-luvulta lähtien. Voit luottaa tunnettuun kansainväliseen brändiimme.

tai

Ota yhteyttä jo nyt. Suuntaa paikalliseen MBE-keskukseen tai ota puhelin käteesi. Pian kirjeesi tai pakettisi on jo matkalla määränpäähänsä.

Etsitkö jotakin tiettyä MBE:n tuotetta tai palvelua?