Suorapostitus Suomessa

MBE – mainonnan suunnittelu, tulostus ja postitus

Suorapostitus Suomessa ei ole koskaan ollut yhtä helppoa

Henkilökohtaisen suoramainoskampanjan avulla saat paljon enemmän asiakkaita. Jos teet sen oikein. MBE: n avulla suoramainonta Suomessa on helppoa. Yksinkertainen idea ja oikea kohdeyleisö voivat olla kaikki mitä tarvitset.

Voit antaa koko kampanjasi graafisen suunnittelun, tulostuksen ja jakelun paikallisen MBE-keskuksen asiantuntijoiden hoidettavaksi. Tai yksinkertaisesti luottaa MBE: n globaaliin kumppaniverkostoon, jotta saat mainontasi postituslistasi osoitteisiin. Tai jotain siltä väliltä.

Kuten aina MBE mukauttaa ratkaisun sinulle sopivaksi.

Lisää palveluun kuoretus, manuaalinen pussitus tai muu pakkaus.

Suorakampanjan toteutus on aina haastavaa. Saa jokainen lähetys pakattuna ja merkittynä puolestasi. Annat meille vain postituslistasi.

Valitse sopivin formaatti.

Perinteisistä kuorellisista lähetyksistä omiin edullisiin postikortteihin. Mikä tahansa soveltuu kohderyhmällesi riippuen budjetistasi. Saat aina mitä tarvitset. Kortit. Kirjeet. Flyerit. Esitteet. Katalogit. Lehdet. Ja paljon muuta.

Valitse 360-asteen palvelu.

Graafinen suunnittelu. Tulostus. MBE:n suoramainontapalvelu sisältää kaiken tarvitsemasi. Tarvitsetko neuvoa mainoksesi tulostuksessa tai kampanjan suunnittelussa? Kampanjan suunnittelu ja mainoksen viimeistely onnistuu helposti. Kuten painatus ja lopullinen tuotanto. Jos tarvitset alusta loppuun kampanjanhallintaa koko mainoskampanjallesi, me toteuttamme sen.

Miksi MBE

homeIconMapMarker-100x100
OLEMME PAIKALLISIA

Olemme aina paikallisessa omistuksessa ja siksi nopeita.

homeIconLightning-100x100
SALAMANNOPEITA

Kattavat palvelumme ja kansainväliset johtavat kuriirit tekevät meistä tehokkaita

homeIconShield-100x100
LAADUKASTA TYÖTÄ

Maineemme on meille tärkeä ja olemme ylpeitä työstämme. Mikään ei lähde keskuksistamme läpäisemättä tiukkoja laatutarkastuksia.

homeIconBadge-100x100
KOKEMUS

MBE on ollut markkinoilla jo vuodesta 1980 alkaen. Voit luottaa asiantuntemukseemme.

Keskustele asiantuntijamme kanssa. Saa veloitukseton tarjous tai tule käymään MBE keskuksessa.

Etsitkö tiettyä MBE tuotetta tai palvelua?