Master Licensee opportunity for Finland is available!

Suorapostitus Suomessa

MBE – mainonnan suunnittelu, tulostus ja postitus

Valitse toinen sijainti

Suorapostitus Suomessa ei ole koskaan ollut yhtä helppoa

Henkilökohtaisen suoramainoskampanjan avulla saat paljon enemmän asiakkaita. Kunhan teet sen oikein. MBE:n avulla suoramainonta Suomessa on helppoa. Yksinkertainen idea ja oikea kohdeyleisö voivat olla kaikki, mitä tarvitset.

Voit antaa koko kampanjasi graafisen suunnittelun, tulostuksen ja jakelun paikallisen MBE-keskuksen asiantuntijoiden hoidettavaksi. Tai sitten voit yksinkertaisesti luottaa MBE:n globaaliin kumppaniverkostoon, jotta saat mainontasi postituslistasi osoitteisiin. Tai jotain siltä väliltä.

Kuten aina, MBE mukauttaa ratkaisun sinulle sopivaksi.

Lisää palveluun kuoretus, manuaalinen pussitus tai muu pakkaus.

Suoramarkkinointikampanjan toteutus on aina haastavaa. Meiltä saat jokaisen lähetyksen pakattuna ja merkittynä puolestasi. Sinun tarvitsee antaa meille vain postituslistasi.

Valitse sopivin formaatti.

Perinteisistä kuorellisista lähetyksistä omiin edullisiin postikortteihisi. Mikä tahansa soveltuu kohderyhmällesi ja käy budjettiisi. Saat aina sen, mitä tarvitset. Kortit, kirjeet, flyerit, esitteet, katalogit, lehdet ja paljon muuta.

Valitse 360-asteen palvelu.

Graafinen suunnittelu. Tulostus. MBE:n suoramainontapalvelu sisältää kaiken tarvitsemasi. Tarvitsetko neuvoa mainoksesi tulostuksessa tai kampanjan suunnittelussa? Saat sen. Kampanjan suunnittelu ja mainoksen viimeistely onnistuu helposti. Kuten painatus ja lopullinen tuotantokin. Jos tarvitset kampanjanhallintaa koko mainoskampanjallesi alusta loppuun, me toteutamme senkin. Kampanjan suunnittelu ja mainoksen viimeistely onnistuu helposti. Kuten painatus ja lopullinen tuotanto. Jos tarvitset alusta loppuun kampanjanhallintaa koko mainoskampanjallesi, me toteuttamme sen.

Syitä valita meidät

homeIconMapMarker-100x100
OLEMME PAIKALLISIA

Kuulit oikein: olemme paikallisessa omistuksessa ja toimimme lähelläsi, eli saat nopeaa palvelua.

homeIconLightning-100x100
OLEMME SALAMANNOPEITA

Omien tulostimiemme ja kuriiriemme ansioista voimme hoitaa työsi nopeasti.

homeIconShield-100x100
TAATTUA LAATUA

Maineemme on meille kaikki kaikessa, ja olemme ylpeitä työmme jäljestä. Kaikille keskuksistamme lähteville paketeille tehdään tiukat laatutarkastukset.

homeIconBadge-100x100
KOKEMUSTA RIITTÄÄ

MBE on ollut olemassa jo 1980-luvulta lähtien. Voit luottaa tunnettuun kansainväliseen brändiimme.

tai

Keskustele asiantuntijamme kanssa. Saat tarjouksen veloituksetta. Voit myös tulla käymään MBE-keskuksessa.

Etsitkö jotakin tiettyä MBE:n tuotetta tai palvelua?